"Vain järki voi tulla johto­päätökseen
että järki ei riitä"

Koti­sivus­toni motto on peräisin viisaim­malta tunte­maltani ihmi­seltä, jonka elämän perus­kysy­myksiä käsit­televät tekstit olen vihdoin saanut kerättyä yksiin kansiin 37 vuotta hänen kuolemansa jälkeen:

TIETTÖMÄLLÄ TIELLÄ - matkaseuraa totuuden etsijälle


Mikä asenne elämään? Huutavan kotisivu korvessa ei maailmaa pelasta. Siihen tarvitaan joukkovoimaa. -- Vaan mikä liittoutuma pelas­taisi parhaiten? Politiikka, tiede, taide? Buddha, Jeesus, Muhammed? Materialisti, idealisti, agnostikko, panteisti? Edistymmekö elämässämme lainkaan vai kierräm­mekö vain loput­tomasti toisiaan ristei­leviä polkuja, sukupolvesta toiseen?

Mitä suunta­viittaa seurata? Mitä vastauksia etsijälle? Psyko­tera­piasta, henkisyydestä, Härkäpaimenen tarinasta? Kuka ylipäänsä on tuo etsijä? Palanen omaa tarinaani on tässä. Oman uni­tarinani kiehtova alku on tässä. Muita tari­noita ja runoja on tässä. Sadat kirjallisuusarviointini 30 vuoden ajalta ovat tässä. Yhteystietoni tässä. My websites & Facebook groups here.


Videot   Kritiikit   Artikkelit    Uniseminaarit    Suomen uniryhmäforum   Dreamfields

UNIKIRJAT: Mikään tulkintamenetelmä ei tavoita unien viattoman viisauden omaa ääntä. Unien ymmärtämisen, uniryhmien ja uniryhmä­ohjauksen käsi­kirjani Unien opissa (Kirjapaja 2008, 2020) on ainoa suomen­kielinen käytännön oppikirja unien ymmärtämiseen ilman niitä halvauttavia tulkintoja. Katso Unisemi­naarit miten voit itse koota uni­ryhmän sekä Suomen uniryhmä­forum jossa voit osallistua maksutta uniryhmiin. -- Klikkaa allaolevista kuvista lisä­tietoja tästä kirjasta ja sen käännöksestä Understanding Dreams!

Understanding Dreams by Markku Siivola