TIETOA UNISTA JA ELÄMÄSTÄ

(yhteystietoni)

Unien opissa - unet itseymmärryksen palveluksessa

Katso tästä sen Sisällysluettelo, Lukijalle, Tavallisimpia kysymyksiä unista sekä sen kiehtova luku Kahden puhelinpylvään tarina. Esittelen kirjaa myös Kirjapajan kirjailijaillassa.

UUDISTETTU PAINOS (luvut Lukijalle ja Jälkisanat uusittu) ilmestyi tammikuussa 2020.

E-KIRJA: mm. Adlibris (edullisin hinta). Se on myös lainattavissa kirjastoista.

 

Understanding Dreams

Unien opissa on käännetty englanniksi nimellä Understanding Dreams - The Gateway to Dreams Without Interpretation

Amazonilta saat sen sekä paperiversiona että elektronisena Kindle-versiona, jota voit lukea Kindle-laitteen lisäksi myös Kindle-ilmaisohjelman avulla PC:llä ja älypuhelimilla. Amazonissa voit myös selata kirjaa klikkaamalla sen kuvaa. Myös Google Books-tietokannassa voit selata kirjan sisältöä. Sopiva vaikka lahjaksi kansainvälisille kontakteillesi!

 

Ei-ymmärtämisen eteisessä

Kirja sisältää luovuuden ilmenemistä ja ehtoja tarkastelevien kymmenen kirjoittajan artikkelien ohella myös oma Unien opissa -kirjani tajuntafilosofista teemaa laajentava kirjoitukseni Elämän uni. Voit noutaa kirjan pdf-version maksutta netistä.

 

TIETTÖMÄLLÄ TIELLÄ - matkaseuraa totuuden etsijälle

Elämäni aikana tapaamistani ihmisistä kaikkein viisaimman, elämää syvimmin ymmärtäneen ihmisen kootut tekstit 1930-1970-luvuilta. Kirjakaupat voivat tilata sen KirjaVälityksen kautta. Voit myös käydä noutamassa sen luotani 15 € hintaan, katso yhteystietoni.