TIETOA UNISTA JA ELÄMÄSTÄ

(yhteystietoni)

Unien opissa - unet itseymmärryksen palveluksessa

Katso tästä sen Sisällysluettelo, Lukijalle, Tavallisimpia kysymyksiä unista sekä sen kiehtova luku Kahden puhelinpylvään tarina. Esittelen kirjaa myös Kirjapajan kirjailijaillassa.

POKKARI on loppuunmyyty, mutta kirjastoista (mm. Helmet) sen voi tietysti lainata, ja antikvariaateista sitä saattaa löytää, joskus myös Google-haulla, esim: "unien opissa" antikvaari.

E-KIRJA: Osto: mm. Adlibris (HUOM: halvin hinta!), Elisa, Ellibs, Kirjapaja. -- Lainaus: Kirjastopiirit, (mm. Helsingin ja ja ympäristökuntien Helmet-kirjastot) katso kohta "Saatavana seuraavilla kirjastokorteilla". Jos olet Helsingin Sanomien sähköisen version tilaaja, voit (maksullisesti) lukea sitä HS Kirjastossa.

 

Understanding Dreams

Unien opissa on käännetty englanniksi nimellä Understanding Dreams - The Gateway to Dreams Without Interpretation

Amazonilta saat sen sekä paperiversiona että elektronisena Kindle-versiona, jota voit lukea Kindle-laitteen lisäksi myös Kindle-ilmaisohjelman avulla PC:llä ja Macilla sekä Apple-, Android- ja Windows-älypuhelimilla ja tableteilla. Amazonissa voit myös selata kirjaa klikkaamalla sen kuvaa.

Myös Google Books-tietokannassa voit selata kirjan sisältöä.

Voit tilata sen paperiversion myös suoraan minulta postikuluineen vain 10 euron hintaan tai käydä noutamassa meiltä, katso yhteystietoni. Sopiva vaikka lahjaksi kansainvälisille kontakteillesi!

 

Ei-ymmärtämisen eteisessä

Kirja sisältää luovuuden ilmenemistä ja ehtoja tarkastelevien kymmenen kirjoittajan artikkelien ohella myös oma Unien opissa -kirjani tajuntafilosofista teemaa laajentava kirjoitukseni Elämän uni. Kirja on jo loppuunmyyty, mutta minulta voit vielä saada sen 20 euron hintaan postikuluineen, tai hakea paikan päältä, katso yhteystietoni.

Huom: voit noutaa kirjan pdf-version maksutta netistä.

 

TIETTÖMÄLLÄ TIELLÄ - matkaseuraa totuuden etsijälle

Elämäni aikana tapaamistani ihmisistä kaikkein viisaimman, elämää syvimmin ymmärtäneen ihmisen kootut tekstit 1930-1970-luvuilta.