UNIRYHMÄT KUMPULASSA

 

Unia tutkitaan ryhmissä elämyksellisesti niihin syventyen. Ryhmät sopivat kaikille, jotka haluavat syventää itseymmärrystään unien avulla.

 

Tavoitteena on, että ryhmän jäsenet oppivat ymmärtämään omaa unikieltään ja saavat unet avuksensa itsetuntemuksen lisäämiseen ja arkielämään.

 

Ryhmä käy läpi osallistujien unia. Prosessin aikana sekä unennäkijä että muut ryhmän jäsenet voivat saada henkilökohtaisen kosketuksen uneen ja omaan unimaailmaansa.

 

Istunnot kestävät kerrallaan 2-2,5 tuntia. Yhdessä istunnossa syvennytään yhteen uneen.

 

Jäsenmäärä ryhmissä on yleensä 5-7 henkilöä.

 

Ryhmässä käytetään psykoanalyytikko Montague Ullmanin kehittämää menetelmää, jossa huomio kohdistetaan unen herättämiin ajatuksiin, mielikuviin ja tunnelmiin. Unen tuomaa materiaalia pyritään, unennäkijän niin halutessa, yhdistämään unennäkijän elämään hänen toivomallaan tavalla.

 

 

Seuraava neljän kerran ryhmä kokoontuu:

 

lauantaisin 22.1, 29.1,5.2. ja 12.2.05  klo 9.30-12.00

 

 

Ryhmät kokoontuvat Kumpulassa, Limingantie 29 A. Bussiyhteydet Helsingin keskustasta 65A:lla Kätilöopiston kohdalle ja 55A:lla Kumpulan uimalan kohdalle, lisäksi kaikilla Kustaa Vaasan tietä kulkevilla busseilla pääsee melko lähelle.

 

Neljä kertaa kokoontuvan ryhmän hinta  on 80 €/osallistuja. Maksun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä.

 

Ryhmän voi koota myös omatoimisesti jolloin ajankohdan voi sopia kanssani. Kokoontumispaikkana on Kumpula. Kevään 2005 aikana mahdollisia kokoontumisaikoja ovat lauantait, klo  9.30-12.30 välisenä aikana.

 

Mikäli ryhmä kootaan omatoimisesti, on neljän kerran ryhmän hinta kokonaisuudessaan 430 €.

Osallistujamäärä voi olla korkeintaan 8 henkilöä.

 

 

Annan mielelläni lisätietoja puhelimitse.

 

Ilmoittautumiset puh. 040-5854500

 

 

 

Riitta Pöysä

uniryhmäohjaaja

ryhmäpsykoterapeutti